PORTFOLIO

Merona Sales werkt nauw samen met onder meer de volgende partners:

source1media

Source 1 Media is een uitgever en distributeur van LP’s, CD’s, TV- en miniseries, documentaires en lifestyle content op DVD en Blu-ray in de Benelux. Source 1 Media benadert zowel de traditionele als de non traditionele markt met verfrissende marketingconcepten en productlanceringen.

meronasales-seperator

DPG Media is het grootste mediahuis van Nederland. Met 1200 journalisten die dagelijks werken aan kwaliteitsnieuws. Op papier in krant en magazine, via web en app via tablet en smartphone. In tekst, beeld, geluid en video.

Wij zijn een toonaangevende uitgever van nationale, regionale en lokale nieuwsmerken, radio en websites; AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool, Tubantia, De Gelderlander, BN DeStem, de Stentor, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, PZC, vele huis-aan-huiskranten, ADR Nieuwsmedia, de Ondernemer, NationaleVacaturebank.nl, Intermediair.nl, Tweakers.nl, Hardware.info, Reclamefolder.nl, Independer, Autotrack.nl, Sportnieuws.nl, MyChannels, Topics, indebuurt.nl en Qmusic. Gevestigde merken met zorg en aandacht gemaakt. Merken die je kunt vertrouwen. Ook als het gaat om bereikcijfers en views. Inzichtelijk en transparant.

Echte mensen. Echte media. Echte resultaten.

meronasales-seperator
logo-ril-remain-in-light

Remain In Light is een uitgeverij van nationale en internationale speelfilms en documentaires in België en Nederland. Onze doelstelling: daadkrachtige cinema die je doet beleven, meeleven, verbazen en bewonderen.

meronasales-seperator
bulls-eye
• Consultancy
• Ontwikkelen concepten
• Ontwikkelen merchandise lijnen
• Begeleiden theater tours
• Ontwikkelen en organiseren events
Alle bovengenoemde disciplines in de entertainment wereld
meronasales-seperator
image-6-884x540

Cinema that changes the picture.

Cinemien is een onafhankelijke, all-rights filmdistributeur die al meer dan 40 jaar professionaliteit verenigt met liefde voor films en een goede neus voor nieuw talent. In Nederland, België en Luxemburg brengen we films uit in de bioscoop, op dvd, Video on Demand en televisie. Het hoofdkantoor van het bedrijf is in Amsterdam gevestigd, daarnaast is er een kantoor in Antwerpen. In België en Luxemburg was Cinemien voorheen bekend onder de naam ABC Distribution.

meronasales-seperator