OVER MERONA SALES

Merona Sales is begin 2016 opgericht door Marko Havinga en richt zich voornamelijk op verkoopactiviteiten binnen de Benelux retail. Daarbij is Merona Sales geen sales organisatie met een strikte focus op sales, maar stelt het zich ten doel om naast het verkooptraject van bredere toegevoegde waarde te zijn voor haar partners: meedenken in het complete proces dat het verkooptraject omgeeft. Daarmee kunt u Merona Sales beschouwen als een verlengstuk van uw organisatie.

Waar het de verkoop betreft zoekt Merona Sales voor u naar nieuwe wegen. Zeker waar het retailproducten betreft, is er in de huidige tijd van digitalisering en grote veranderingen in de fysieke Retail, steeds meer behoefte aan creatieve verkoopoplossingen. Merona Sales zoekt voor u daarom ook naar nieuwe mogelijkheden om uw product bij de consument te krijgen.

OVER MIJ

meronasales-seperator

Met een track-record van ruim 20 jaar verkoopervaring ben ik – Marko Havinga – een vaardige en toegewijde sales manager in de Benelux retail. Vanwege mijn ervaring in met name de entertainment-branche ben ik in staat om me flexibel op te stellen, creatief te denken en pragmatisch te zijn. De dynamiek van de entertainment-branche is hectisch en vraagt om dit soort vaardigheden

Bent u op zoek naar iemand met deze skill set? Dan is het belangrijk om te weten waar mijn kracht ligt:

– Flexibele en creatieve meedenker
– Pragmatisch en commercieel
– Analytisch inzicht en duidelijke communicatie
– Team player en productkenner
– Ervaring en altijd aan het leren

Ik vertel u graag in een 1 op 1 gesprek waarin ik uw product of organisatie verder kan helpen.